Sekilass

A Simply Life of Me

   Feb 18

Entry Hari ini : Ucap selamat!

Hai…sementara menunggu makanan dalam perut jatuh ke dalam dan di bahagi-bahagikan ke serata saluran darah usus dan menjadi lemak-lemak, aku amik masa hupdet belog kejap eh. Entry ini serius sikitlah dari sebelum tadi. hihihi… Okey entry hari ini ialah ucap selamat. Selamat Hari Lahir buat classmate aku dulu time study kat UiTM Kak Rozy dan […]

Read the rest of this entry »

   Aug 02

Aku geram betul dengan Zulfadhli ni tau!

ape…ingat kepala botak, suka tersengih. ensem la! comel la nak buat muka macam tu. ingat anak bongsu, leh buat apa-apa jela. ikut sukati dia jela. ! hey Zulfadhli! ko tahu tak..sebab kau la henpon aku takde bunyi tau. korang jangan percaya dengan budak nama Zulfadhli ni. depan kita nampak je baik.  gelak ketawa, senyum meleret. […]

Read the rest of this entry »

   Jul 04

Laporan hujung minggu : kenduri & bola

selamat beristirehat dan beramah tamah dengan ahli keluarga dan sanak saudara. Pagi-pagi Ahad ni biasanya akan bangun lambat, dan tengah hari biasanya tidak memasak lantaran ade kenduri kendara yang ingin di hadiri. Aku tahu peminat brazil kecewa dengan kekalahan pasukan emreka terhadap belanda. brazil akhirnya tewas pada piala dunia 2010 kali ini. tak merasala dorang […]

Read the rest of this entry »

   Dec 29

Lagi cerita hujung minggu yang lalu

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua….sehat tak? baguih…kalau tak sehat, pi jumpa doktor, suh dia peksa apa sakitnya, apa ubatnya? oke…kalau korang masuk blog aku ni mestila nak taw story mory yang terbaru. tapi ni baru tak baru sangat la. Hari Sabtu yang lalu, aku dan parents aku termasuk anak buah aku yang comel bernama Anis […]

Read the rest of this entry »