Sekilass

A Simply Life of Me

   Apr 28

Makan Sekut Di Pantry

Saat-saat aku mengantuk, perut lapar. boleh pulak My Cinta ni bagi aku gelak berdekah kat office (tapi gelak dalam hati pastu sengih sorang) . Kira dapatlah cover rasa ngantuk dan lapar ni untuk sementara.

Sekut? Cer citer B, ape tu sekut? hehehe…B leh join persatuan salah cakap di FB. atau di twitter kita hashtag #typo =P

Ok B, syg gurau je! Lapor dah ni. Tunggu Cik R ni tak kuar-kuar lagi dari meeting room with En. Boss and others. Ingat nak ajak dia skali gi makan!

sekilas : Kalau time puasa tu boleh je tahan perut ni lapar.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

  1. attila says:

    aku rasa aki maksudkan biskut la…sekut aka biskut..ada iras2 tu..hurm..sbb aku pon penah cakap biskut tu sekut..huhuhu

  2. zul says:

    biskut + semut = sekut
    maksudnya..biskut tu dah bersemut..sila lah makan..hi3..

Sudi-sudilah tinggalkan komen di sini ya.

%d bloggers like this: