Sekilass

A Simply Life of Me

   May 21

Pembetulan : Inasepi + Juniza adalah individu berbeza

Hai…semua. Selamat pagi Jumaat. Amacam sehat? okeylah…ni nak habaq mai ni. kan aku ade wat satu entry mengenai dua blog yang kononnya dimiliki oleh orang yang sama. Aku dah mendapat kiriman email daripada Inasepi dan dia telah menerangkan sedetailnya mengenai hal ini.

Ini aku tunjuk snapshot email dia bagi kat aku. ikutkan panjang lagi tu..tapi macam korang takyah tahu la…

So..aku harap entry ini dapat membersihkan nama kedua-dua pihak …Sesungguhnya Allah itu Maha Mengetahui..hindarilah diri kita dari sebarang fitnah yer. seperti yang aku dah cakap..aku tidak menuduh mahupun mengamuk bagai nak giler..cuma rasa kecewa jika benar ia berlaku. sekarang, empunya badan tampil memberi penerangan…

ala..hadiah pun bukan ribu riban ye tak? hahaha…bukan aku cakap..dia cakap..oke2…aku harap korang pun clear la dengan perkara ni. Dan kejap lagi pun memang aku nak umumkan pemenang contest pun. jadi sila tunggu dengan berhemah ye…

sekilas : kita manusia biasa.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Comments

  1. Anak Perak says:

    owh ye ker.patut negeri lain2.inasepi ni orang mana lak? perak?

  2. Syafrizal says:

    macam2… kekeliruan boleh muncul bila buat pertandingan hehe

  3. Syafrizal says:

    ni yang leceh bila buat pertandingan
    kekeliruan timbul..

Sudi-sudilah tinggalkan komen di sini ya.

%d bloggers like this: