Sekilass

A Simply Life of Me

   May 20

Mari belajar membuat kraftangan.

Mungkin korang yang bercita-cita nak buat kraftangan boleh merujuknya di sini. ia sangat mudah dan tidak memerlukan perlatan yang sangat banyak.

Anda pasti akan menjadi kreatif dengan menonton cara-cara membuat kraftangan ini yang diberi nama

“Kraftangan penenang jiwa”

cilok dari sini

sekilas : senyum semua!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Comments

  1. ek’eleh..poyo je..hahaha

  2. sWEeT S*J says:

    jgn ckp ko..ank aku umur 2 thn pun blh bt tau..dia tension tu ddk kt off..hehehehe

  3. sengal la….

    bro rase klu bro wat video cam nie kat youtube mahu meletup coz bo ade byk tips yang bropakai nk release tension

  4. sWEeT S*J says:

    x yah suruh..ko bg jer gunting..mmg dia trs bt…

  5. Sky0ne says:

    ade aku tikam telinga mamat ni kalo buat demo depan mata aku…hahaha

  6. Syafrizal says:

    dah takde kerja la tu…
    muka semua dah bosan haha

  7. Maizatul says:

    skit hti nak ngok nie..
    sngkakn kraftangan rpanya..

  8. ziela says:

    itu buat keje bodoh!!!! bukan penenang hati. itu kalau wayar dah putus aje buat keje macam tu

  9. jirang says:

    tertipu lagi…mati2 ingat kraftangan pling mudah…

Sudi-sudilah tinggalkan komen di sini ya.

%d bloggers like this: